#LogoDesign

Et logo skal være genkendeligt, unikt og udtrykke jeres virksomheds værdier, da det bliver det mest gennemgående visuelle element i al jeres markedsføring og kommunikation.

Har I brug for inspiration til design af et helt nyt logo? Skal det gamle logo eller titellogo opgraderes og anvendes i en ny sammenhæng?

By Retpen designer logoer, der kommunikerer essensen af jeres virksomhed, projekt eller film. Vi arbejder med stemning og visuel historiefortælling, så I får et både flot og effektfuldt logo, som kan fungere som rød tråd i jeres visuelle branding mange år frem.

I processen er det afgørende, at vi får mest mulig indsigt i jeres virksomhed. Hvilken kultur og hvilke værdier, der ligger bag jeres virksomhed, skal formidles til målgruppen. Logoet skal være genkendeligt, unikt og give de rette associationer hos målgruppen. De effekter opnår vi kun, hvis vi udvikler designet på baggrund af indgående kendskab til jer.

Den visuelle identitet giver den første oplevelse af brandet eller virksomheden – derfor skal det afspejle den følelse I vil viderebringe til målgruppen.

Lad os snakkes ved

+45 22224680

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Overgaden Neden Vandet 9A
DK-1414 København K

info@retpen.dk

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig nyhedsbrevet så jeg kan følge med i nve og spændende designs og produkter.

Shopping Basket