Filmplakater designet af By Retpen

Design af filmplakater er, og har altid været, en stor del af grundlaget i vores DNA.
Samarbejdet med filmdistributørerne og producenterne udfordrer os hver dag til at tænke nyt og skævt og til, at trække på vores mange års indsigter i filmbranchen. Hvordan får vi samlet trådende på de ofte forskelligartede ønsker? Hvordan får vi fastholdt det grafiske moment, som skal skabe interesse hos målgruppen? Hvordan designer vi plakaten, så den kan bredes ud på forskellige medieplatforme og fungere i alle formater? Overvejelser som er betydelige i processen og med til at gøre opgaven sjov og give den kant.

– VIDSTE DU –

Den dyreste solgte filmplakat nogensinde er en plakat fra Fritz Langs stumklassiker "Metropolis" fra 1927, der på et galleri i 2015 blev solgt for mere end fire mio. kroner.
DeFrivillige_MailChimp_Invitation

De Frivillige

Se hvordan vi hjalp SF Studios med at designe et væld af forskellige grafiske elementer til lanceringen af filmen “De Frivillige”.

Foliering - Bus Foliering - No time To Die

007 – No Time To Die

007 – No Time To Die "007 – No Time To Die" er den 25. James Bond-film – og den sidste med Daniel Craig i hovedrollen.Efter blot 6,5 uge i biografen rundede ...

Outdoor - 24'er - Banner - Imperial - Tenet

Tenet

Tenet "Tenet" en action-thriller skrevet og instrueret af Christopher NolanSe hvordan kampagnen for ”Tenet” folder sig ud på mange forskellige platforme, bå ...

Skal vi designe din plakat?

+45 22224680

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Overgaden Neden Vandet 9A
DK-1414 København K

info@retpen.dk

Shopping Basket