Det siger vores kunder…

Vi har altid fået et langt bedre resultat tilbage end vi havde forventet, og samtidigt er By Retpen også meget lyttende i processen, så de kreative idéer vi selv måtte have med som indspark, bringes ind i det endelige slutresultat. Jeg kan derfor kun give Claus Retpen og hans stærke team mine varmeste anbefalinger – og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med By Retpen i årene der måtte komme.

Thomas Trolle HemdorffMarketing Manager, Universal Music Denmark (tidl. EMI Music Denmark)

Hos C More har vi igennem flere år været super glade for at bruge By Retpen som grafisk bureau. De er virkelig dygtige og kreative – og alt materiale bliver altid leveret i høj kvalitet, hvad enten det er kreativer til print eller digital brug. Fra opgaven briefes indtil opgaven bliver leveret, har vi altid kun haft rigtig gode oplevelser ved samarbejdet med By Retpen. Deadlines overholdes altid – og selv når de får lidt korte tidsfrister til at levere en opgave, sker det altid med et bredt smil på læben. Kan kun give de varmeste anbefalinger til bureaet og ikke mindst til alle de positive og ekstremt dygtige folk, der arbejder hos By Retpen.

Louise LundgaardMarketing Manager, C More

SF Studios har i en lang årrække haft et stærk samarbejde med By Retpen på vores biograffilm-lanceringer. Gennem en tæt og konstruktiv dialog formår By Retpen at levere kreative løsninger skræddersyet til netop vores kampagner. Deres tilgang til opgaverne er yderst professionelt og altid på et højt niveau.

Mette Friis-OlsenMarketing Manager, SF Studios

Vi har samarbejdet med By Retpen igennem de sidste tre år, hvor der er blevet produceret 6 nyhedsbreve. Førsthåndsindtrykket var lytttende, idérige, tilpassende og professionelle – det har holdt stik igennem alle tre år. Vi efterspørger noget specifikt og får det vi beder om – af og til med input fra By Retpen. Når der er noget som vi ikke synes fungerer, bliver der lyttet, efterfulgt af et konstruktivt forslag og sammen kommer vi i mål. Levering er altid i top, til tiden og kommunikation foregår altid i en god tone, med ”et smil på læben”. Vi kan kun anbefale at samarbejde med By Retpen.

Julia FilipsenHR Manager, Team Tankers International