Ferrero Group

Nutella, Kinder, Ferrero Pralines, Tic Tac… De italienske chokoladeprodukter er elsket af børn i alle aldre i hele verden.
Vi har designet og produceret POS og merchandise til Ferrero-brands i de skandinaviske butikker. Vi har også bygget responsive konkurrencewebsites og versioneret dem til de nordiske lande. Ferreros kontinuerlige udvikling af nyt sortiment og innovative arbejde med eksisterende brands er en fantastisk udfordring for os at arbejde med. Det tvinger os til at perspektivere opgaven og trænge igennem til forbrugeren i et marked præget af stærk konkurrence.

– VIDSTE DU –

Nutella blev til "Nutella" i 1964, og navnet er en kombination af det engelsk ord for nød ("nut") og det latinske ord for sødt ("ella").
spiderman_farfromhome_adshel_01-924x1030

Spider-Man: Far From Home

Se hvordan vi hjalp Sony Pictures med at designe et væld af forskellige grafiske elementer til lanceringen af filmen “Spider-Man: Far From Home”.

DeFrivillige_MailChimp_Invitation

De Frivillige

Se hvordan vi hjalp SF Studios med at designe et væld af forskellige grafiske elementer til lanceringen af filmen “De Frivillige”.

Foliering - Bus Foliering - No time To Die

007 – No Time To Die

007 – No Time To Die "007 – No Time To Die" er den 25. James Bond-film – og den sidste med Daniel Craig i hovedrollen.Efter blot 6,5 uge i biografen rundede ...

Kan vi hjælpe dig
med noget?

+45 22224680

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Overgaden Neden Vandet 9A
DK-1414 København K

info@retpen.dk

Shopping Basket