Ferrero Group

Nutella, Kinder, Ferrero Pralines, Tic Tac… De italienske chokoladeprodukter er elsket af børn i alle aldre i hele verden.
Vi har designet og produceret POS og merchandise til Ferrero-brands i de skandinaviske butikker. Vi har også bygget responsive konkurrencewebsites og versioneret dem til de nordiske lande. Ferreros kontinuerlige udvikling af nyt sortiment og innovative arbejde med eksisterende brands er en fantastisk udfordring for os at arbejde med. Det tvinger os til at perspektivere opgaven og trænge igennem til forbrugeren i et marked præget af stærk konkurrence.

– VIDSTE DU –

Nutella blev til "Nutella" i 1964, og navnet er en kombination af det engelsk ord for nød ("nut") og det latinske ord for sødt ("ella").
BKD_Outdoor_22-23

Biografklub Danmark

Biografklub Danmark Biografklub Danmark er en medlemsklub for alle med interesse for film.Se hvordan kampagnen for ”Biografklub Danmark” folder sig ud på ma ...

cmore_feat-2

C More

By Retpen har gennem mange år samarbejdet med C More, og vi har hjulpet med at udvikle deres trykte og digitale materialer.

J-Popcon-2024-Dekoration-1

J-Popcon

By Retpen har udviklet og leveret bannere, skiltning, standees, SoMe-grafik, oversigtskort, wayfinding og merchandise til J-Popcon 2024, der fandt sted i Øksnehallen og DGI-byen d. 16. til 18. februar 2024.

Skal vi designe din kampagne?

+45 22870612

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Holmbladsgade 3, 1.th
DK-2300 København

info@retpen.dk

Shopping Basket