Ellipse / Standee

En ellipse standee er en papir totem, som kan opsættes på få sekunder og fungerer som en kraftfuld visuel repræsentation af dit produkt

Enkel opsætning og fleksibilitet. Opsætning af ellipse standees er en leg. Den er designet med brugervenlighed i tankerne og kan monteres på få sekunder uden behov for ekspertise eller specialværktøj. Dette giver dig mulighed for at have flere forskellige ellipse standees klar til at skifte ud efter behov.

Ellipse standee er alsidig og kan bruges i en lang række sammenhænge. Den er ideel til showroomudstillinger, butikker, konferencer, messer og enhver begivenhed, hvor du ønsker at imponere dine besøgende med en iøjnefaldende præsentation.

Giv din virksomhed en unik og professionel præsentation med vores ellipse standee. Uanset om du har brug for at skabe opmærksomhed omkring et produkt eller bare ønsker at levere et budskab på en stilfuld måde, er ellipse standee den perfekte løsning. Bestil din standee i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et  mindeværdigt indtryk hos dine målgrupper.

– VIDSTE DU –

Vores leverandører af papir og pap er FSC certificerede?
FSC® er en international certificeringsordning til træ og papir. I en FSC® skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.
Foliering - Bus Foliering - No time To Die

007 – No Time To Die

007 – No Time To Die "007 – No Time To Die" er den 25. James Bond-film – og den sidste med Daniel Craig i hovedrollen.Efter blot 6,5 uge i biografen rundede ...

spiderman_farfromhome_adshel_01-924x1030

Spider-Man: Far From Home

Se hvordan vi hjalp Sony Pictures med at designe et væld af forskellige grafiske elementer til lanceringen af filmen “Spider-Man: Far From Home”.

Skal vi designe din kampagne?

+45 22870612

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Holmbladsgade 3, 1.th
DK-2300 København

info@retpen.dk

Nyhedsbrev

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig nyhedsbrevet så jeg kan følge med i nve og spændende designs og produkter.

Shopping Basket