Ferrero Group

Nutella, Kinder, Ferrero Pralines, Tic Tac… De italienske chokoladeprodukter er elsket af børn i alle aldre i hele verden.
Vi har designet og produceret POS og merchandise til Ferrero-brands i de skandinaviske butikker. Vi har også bygget responsive konkurrencewebsites og versioneret dem til de nordiske lande. Ferreros kontinuerlige udvikling af nyt sortiment og innovative arbejde med eksisterende brands er en fantastisk udfordring for os at arbejde med. Det tvinger os til at perspektivere opgaven og trænge igennem til forbrugeren i et marked præget af stærk konkurrence.

– VIDSTE DU –

Nutella blev til "Nutella" i 1964, og navnet er en kombination af det engelsk ord for nød ("nut") og det latinske ord for sødt ("ella").
Outdoor - facade - Palads - Vores mand i Amerika

Vores Mand i Amerika

Vores Mand i Amerika "Vores Mand i Amerika" er en fascinerende og dramatisk fortælling om den modstandskamp Danmarks ambassadør i Amerika, Henrik Kauffmann, ...

BKD_Outdoor_22-23

Ellipse Standee

Ellipse / Standee En ellipse standee er en papir totem, som kan opsættes på få sekunder og fungerer som en kraftfuld visuel repræsentation af dit produktEnk ...

spiderman_farfromhome_adshel_01-924x1030

Spider-Man: Far From Home

Se hvordan vi hjalp Sony Pictures med at designe et væld af forskellige grafiske elementer til lanceringen af filmen “Spider-Man: Far From Home”.

Skal vi designe din kampagne?

+45 22870612

Mandag – Torsdag 9.00 – 17.00
Fredag 9.00 – 16.30

Holmbladsgade 3, 1.th
DK-2300 København

info@retpen.dk

Shopping Basket